Kotli (peči) za ogrevanje

Ponujamo Vam kotle(peči) na kurilno olje,plin,trda goriva in biomaso.Pestra izbira priznanih blagovnih znamk kotlov(peči) SIME,CTC,VAILLANT,CENTROMETAL,DE DIETRICH,VALHER,JUNKERS,BERETTA,VIADRUS.

      Kotli CENTROMETAL EKO CK-P nazivne toplotne moči od 14 kw do 110 kw.
Predvideni so za kurjenje s trdim kurivom, z oljem ali plinom.Prepoznavni so predvsem po uspešni združitvi
moderne tehnologije s kakovostjo vgrajenih materialov in poenostavljeno vgradnjo in uporabo.Kotli
CENTROMETAL EKO CK-P imajo izdelano kurišče iz najkvalitetnejše 5 mm kotlovske pločevine.
Ekonomičnost kotlov CENTROMETAL EKO CK-P potrjuje pravilno dimenzionirano kurišče, odvod dimnih plinov skozi tri prekate ter dodatno orebrene površine za oddajo toplote zagotavljajo velik izkoristek.
Kotli CENTROMETAL EKO CK-B nazivne toplotne moči od 20 kw do 50 kw. Posebnost kotlov CENTROMETAL EKO CK-B je vgrajen inox bojler sanitarne tople vode, ki je potopljen v kotlovski vodi, kar omogoča stalno toplo sanitarno vodo v bojlerju, brez dodatnih investicij.
Kotli CENTROMETAL EKO CK-P + PELET SET z nazivnim toplotnim učinkom od 14 do 50 kw.Kotel CENTROMETAL EKO CK-P + PELET SET ustvarjata funkcionalno celoto “mini naprava” pa je namenjena za kurjenje z lesnimi peleti.Delovanje “mini naprave” upravlja digitalna regulacija, ki uporabniku nudi zanesljivost in precejšnje udobje.Ventilator in električni grelnik, ki sta nameščena v gorilniku in se jih upravlja z regulacijo, samodejno kurita pelete ter vzdržujeta plamen.
Kotli CENTROMETAL EKO CK-B imajo enake karakteristike kot zgornji EKO CK-P samo, da imajo inox bojler potopljen v kotlovski vodi.
Jekleni toplovodni kotli CENTROMETAL CENTROPLUS in CENTROPLUS-B z nazivnim toplotnim učinkom 25 in 35 kw imajo dve ločeni kurišči v skupni kotlovni vodi, kotel CENTROPLUS-B pa ima vgrajen še nerjaveč bojler za sanitarno vodo, ki je potopljen v kotlovski vodi.Levo kurišče služi kurjenju s trdim gorivom, desno pa za kurjenje s peleti ali tekočim gorivom.Možnost kombinacije kurjenja s trdim gorivom in samodejnim vklopom gorilnika olja ali peletov, ko trdo gorivo ne zadostuje potrebi po toploti, naredi ta kotel izjemen.
Kotli CENTROPLUS + PELET SET in CENTROPLUS-B + PELET SET lahko kurijo pelete in trdo gorivo.Poleg kurjenja samo peletov ali samo trdega goriva je mogoča tudi kombinacija kurjenja trdega goriva in samodejni vklop gorilnika peletov, ko trdo gorivo ne zadostuje potrebi po toploti.S to majhno napravo upravlja digitalna regulacija skupaj z regulatorjem vleka pri uporabi trdega goriva.

 


PEČI SIME.
Kotli (peči) SIME so vrhunski litoželezni kotli na kurilno olje, trda goriva ali plin.Toplotno moč kotla se določa s številom členov, ki sestavljajo kotlovski blok.Ponudimo Vam lahko kompleten asortiman kotlov (peči) SIME.

 


PEČI CTC.
CTC kotli (peči) združujejo kakovost švedskega jekla z inovativnimi tehničnimi lastnostmi, kar zagotavlja brezhibno, varno, čisto, tiho in dolgo delovanje z optimalnim izkoristkom.Pri nas lahko izberete različne kotle (peči) CTC.
VAILLANT
PEČI VAILLANT
VAILLANT je podjetje, ki ima že 135 let izkušenj in je širom Evrope najbolj znana znamka v branži.Je edini proizvajalec v Evropi, ki nudi kompleten program

za udobje v stanovanju in pripravo tople sanitarne vode z uporabo vseh energentov:plina, olja, elektrike in solarne energije.Nudimo Vam kotle (peči) VAILLANT (na olje, plin, elektriko), toplotne črpalke VAILLANT, bojlerje VAILLANT…

PEČI VIADRUS.
Kotli (peči) VIADRUS so izdelani iz litoželeznih členov.Toplotna moč se določa s številom členov, ki sestavljajo kotlovski blok.Litoželezna členkasta konstrukcija dolgo življenjsko dobo.

PEČI DE DIETRICH.
DE DIETRICH je francoski proizvajalec kotlov (peči) na kurilno olje, trda goriva, plin kot tudi toplotnih črpalk, solarnih sistemov…

Peč VALHER PK
Peč VALHER DK
Peč VALHER DKP