Inštalacijski material

Pri podometni inštalaciji je zelo pomembna kvaliteta. Zato vam nudimo inštalacijski material priznanih proizvajalcev FAR, MULTISTABILE, CIMOS TITAN, EKOPLASTIK, OSTENDORF.

Podjetje FAR je bilo ustanovljeno leta 1974.V teh 30 letih se je uveljavilo na nacionalni in mednarodni ravni.V naši trgovini lahko dobite kompleten asortiman radiatorskih ventilov FAR, kot tudi kompleten material za podometno vodovodno in centralno inštalacijo MASTER PRESS FAR.

 

CIMOS TITAN nadaljuje dolgoletno tradicijo podjetja TITAN.Obdržala je obstoječi proizvodni program in danes z najnovejšimi tehnološkimi procesi proizvaja kakovostno litino za proizvodnjo fitingov.Pri nas Vam lahko ponudimo celovit program pocinkanih fitingov TITAN.

EKOPLASTIK

EKOPLASTIK je na trgu sistemov za plastične cevi od leta 1990.Glavni proizvodni program je proizvodnja polipropilenskih cevi za vodo in ogrevanje.Tako tudi pri nas najdete celotno paleto izdelkov EKOPLASTIK.


OSTENDORF 

Nemško podjetje OSTENDORF je bilo ustanovljeno leta 1973 in izdelujejo plastične cevi in fitinge za hišno kanalizacijo.Danes je to podjetje eden vodilnih proizvajalcev na tem področju.V našem podjetju Vam nudimo celoten asortiman hišne kanalizacije OSTENDORF.


<